18 iunie 2015 – o zi memorabila, in care pe taramul Real Escape Room Bucuresti au poposit “tastele” ascutite, calatoare, creative, fashioniste si elitiste ale online-ului. Au venit sa testeze cele mai cautate jocuri de escape room ale momentului. Nimic mai frumos decat sa ii vezi in actiune! O adevarata parada de trairi intense si bucurii de copii, de solutii inteligente, dar si de ambitie in lupta contra cronometru cu puzzle-urile si misterele.

Doar cativa dintre ei mai experimentasera in alte parti acest concept de “evadeaza din camera” asa ca intai au avut parte de putina istorie, pe care au ascultat-o cuminti si atenti, fara a avea inca idee de ce ii asteapta. Au pus multe intrebari, incercand sa afle cat mai multe amanunte, in speranta ca vor avea un avantaj la intrarea in camera. Dupa indelungi dezbateri, s-au impartit in 4 echipe si au jucat toate camerele, reactia de final fiind doar una: mai vrem!

Inspirate din modelul Asiatic, jocurile noastre au in prim plan experienta pe care o are jucatorul in cele 60 minute. Tensiunea pluteste in aer, fiecare clipa este diferita si toate trairile sunt intinse la maxim pentru ca nu intri doar intr-o camera, ci intri in atmosfera si devii personajul principal al filmului, care simte si reactioneaza.

Concluzie: avem reteta speciala a unor momente ce vor ramane cu siguranta ca amintiri dragi.

Rezervari si preturi jocuri escape room.