Unde?

Ne poti gasi foarte usor, intr-o locatie centrala, langa parcul Cismigiu, pe strada Ionel Perlea, la nr. 19, intr-o vila galbena. Daca intampini dificultati in a ne gasi, suna-ne la 0772031722 si un membru al echipei noastre te va ghida.

Parcare

Sunt spatii de parcare disponibile chiar in fata vilei sau pe Str Schitu Magureanu, la un minut departare.

Ce reprezinta escape room-ul?

Experienta Escape Room este una dintre cele mai bune modalitati de a petrece timpul cu prietenii, familia sau colegii. Locatia noastra iti ofera 4 camere unice, care iti provoaca toate simturile. Imediat ce ai ajuns, un membru al echipe noastre te va intampina si-ti va face o scurta introducere despre camera pe care ai rezervat-o.

Camerele noastre ofera o experienta interactiva unde echipele se intrec cu cronometrul in a gasi indicii bazate pe scenarii diferite si rezolva puzzle-uri in 60 de minute.

Am creat si dezvoltat scenarii atractive fiecarei varste sau educatii. Nu le rata!

Cine poate incerca un escape room?

Conceptul de escape room se adreseaza tuturor persoanelor incepand cu varsta de 10 ani, care iubesc puzzle-urile si provocarile interactive. Va rugam sa aveti in vedere ca minorii pana in 15 ani trebuie sa fie insotiti de un adult. Pana astazi peste 380.000 de clienti s-au bucurat de experienta noastra escape room si speram sa impartasim aceasta experienta si cu dumneavoastra.

Cat costa si cum pot face o rezervare?

Preturile noastre sunt per persoana si variaza in functie de marimea grupului. Cu cat sunt mai multe persoane, cu atat este mai ieftin. Rezervarile se pot face online pe site-ul nostru iar numarul de jucatori trebuie sa fie minim 2 persoane si maxim 6.

Sunt momente in care avem disponibilitate limitata a camerelor pentru rezervari last minute sau direct la sediul nostru.

Care este programul zilnic?

Suntem deschisi zilnic, 7 zile din 7, pe toata perioada anului, intre 11:30 si 23:00. Prima rezervare incepe la 11:30 si ultima la ora 22:00.

Organizati team building-uri si evenimente private pentru firme?

Absolut! Camerele noastre sunt excelente pentru teambuilding-uri si pentru distractii in grup si ne mandrim cu furnizarea unor servicii excelente clientilor nostrii.

Contacteaza-ne la office@realescaperoom.ro pentru mai multe detalii.

Numarul recomandat de jucatori?

Camerele Real Escape Room au fost create pentru maxim 6 persoane. Oferim un sistem dinamic de rezervare prin care putem sa va cuplam cu alte persoane cu care sa jucati, daca doriti sa socializati si interactionati cu persoane necunoscute.

Experienta noastra escape room este despre distractie si prieteni noi.