Tu cum te-ai gandit sa-ti sarbatoresti ziua de nastere / onomastica?

Iti inviti prietenii de ziua ta de nastere la o terasa, la bowling sau la club sau… ii poti invita la Real Escape Room Bucuresti, pentru o petrecere de neuitat. Este dovedit stiintific faptul ca cele mai fericite si apreciate momente sunt cele in care oamenii au un scop comun, cand comunica si construiesc ceva impreuna. Daca aceste momente mai sunt si pline de adrenalina, veselie si distractie, s-ar putea sa avem de-a face cu reteta unui eveniment de succes. Scopul comun va fi evadarea din camera si va fi nevoie ca fiecare echipa sa isi construiasca o strategie, sa descopere indiciile ascunse si sa le interpreteze. Adrenalina vine din suprizele pe care le avem in camere, insa aici nu putem dezvalui prea multe, dar ca sa iti faci macar o idee, imagineaza-ti ca esti la film, asezat confortabil in scaun si la un moment dat, ceva se intampla de ajungi fix in mijlocul actiunii. Fondul sonor, atmosfera, decorul, mirosul, te transpun in poveste si scaunul pe care stateai atat de comod este demult uitat.

Partea interesanta a acestei povesti este ca jocurile escape room sunt potrivite pentru orice varsta, pentru ca puzzle-urile solicita nu atat cunostinte generale, cat intuitie, creativitate si o minte nu foarte ancorata in concret. Tocmai de aceea, nu mica ne-a fost surpriza cand am observat ca uneori, copiii au raspunsuri pe care adultii nu le gasesc. De ce? E simplu: copiii au mintea mai putin viciata de tipare si nu complica lucrurile atat de tare, in timp ce noi, adultii, mereu incercam sa dam cele mai elaborate raspunsuri si uitam sa vedem cat de simple sunt uneori toate necunoscutele. Este un exercitiu al mintii pe care daca vei reusi sa il iei mai departe in viata de zi cu zi, s-ar putea sa ai mai mult de castigat.

Asadar, scenariul unei zile de nastere speciale perfecte, ar suna cam asa: impartim invitatii in echipe, in functie de numarul lor si apoi tragem la sorti, sau isi aleg camerele pe care doresc sa le joace. Oferta noastra de escape room contine 4 jocuri (camere de evadare) in prezent asa ca putem face si un campionat in care, dupa primul joc de room escape echipele schimba camerele si premiem la final cei mai buni timpi. Intre jocurile room escape si la final, echipele impartasesc impresii si socializeaza pe terasa de afara, sau in interior, in zona dedicata clientilor. Programul pe care il avem este intins pe intreaga zi, asa ca iti poti alege si rezerva orice interval intre 11.30 si 23.00, de luni pana duminica.

Petrecere copii Escape room

De ce Real Escape Room Bucuresti? Asa cum scriam mai sus, in general raspunsurile sunt simple si iata ca se aplica si aici. Suntem parte a uneia din cele mai mari francize la nivel modial, drept care aceste jocuri sunt deja testate de sute de mii de jucatori din toata lumea, ceea ce inseamna ca puzzle-urile se leaga armonios si ca nu exista nici macar o bresa in joc. In plus si poate cel mai mare avantaj, echipa care a construit camerele este formata din artisti, ingineri si psihologi, fiecare dintre ei aducand valoarea domeniului sau in joc.

Gasesti camerele si preturile pe site-ul nostru in sectiunea pentru rezervari si preturi Escape Room.

Pentru cereri de oferta, contactati-ne telefonic la 0772031722 sau pe email la office@realescaperoom.ro

Te asteptam sa-ti sarbatoresti ziua cu o super petrecere la Real Escape Room Bucuresti!