O gasca de prieteni, un cuplu iesit in oras la o intalnire, tineri alaturi de parintii lor, turisti care viziteaza Bucurestiul, toti vor petrece clipe intense la Real Escape Room Bucuresti. Vei fi surprins ce abilitati si talente ascunse au ceilalti.

Razand printre puzzle-uri sau panicandu-te de trecerea prea rapida a timpului, vei duce o cursa contra cronometru pentru rezolvarea problemelor, care te pot face sa iesi invingator sau sa perzi, in functie de cat de repede gandesti sau de cat de iute de picior esti.

Escape Room reprezinta o “Real-life Experience” unde jucatorii sunt inchisi intr-o camera cu o anumita tema. Obiectivul este sa iesi din camera si sa rezolvi misterul, gasind obiecte ascunse, elucidand enigmele, rezolvand puzzle-urile si punand cap la cap toate indiciile.

Participantii vor trebui sa-si foloseasca inteligenta, intuitia si toate simturile pentru a evada cu success in doar 60 de minute. Acesta este un concept unic in care participantii, sub presiunea timpului, pot atinge obiectele, pot auzi indicii si depasi provocarile pe care le vor intalni.

 

Incepeti aventura acum – Rezerva!